Dinamo

Razboi total la Dinamo intre Prunea si Rednic

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Conflictul dintre Florin Prunea si Mircea Rednic se acutizeaza si a ajuns in faza amenintatorilor cu tribunalul.

Florin Prunea, actualul manager general al lui Dinamo, il acuza pe fostul antrenor Mircea Rednic ca ar fi instigatorul suporterilor impotriva actualei conduceri.

”Rednic este principalul instigator si am dovezi clare. Cei care au venit cu torte la casa lui Balanescu, i-au speriat familia, au vopsit masini, au venit de la Rednic de acasa. Sunt suporteri care au recunoscut asta. Nu trebuie sa mai ascundem mizeria sub pres. Acest profitor si fiica lui au capusat clubul Dinamo. Au incasat sute de mii de euro din comisioane. Am dovezi ca de dimineata si pana seara se ocupau numai cu transferuri si comisioane. A fost jaf armat la Dinamo si urma o noua campanie, pentru ca el dadea afara aceiasi jucatori pe care i-am dat noi si lua alte comisioane”, a declarat Prunea la Digi Sport.

Raspunsul lui Rednic n-a intarziat sa apara.

Fostul antrenor al lui Dinamo anunta ca-l va da in judecata pe Prunea pentru declaratiile facute.

”Am fost atacat nepermis si o sa-l dau in judecata. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu credeam ca este si prost. La Dinamo nu te poti caca de foame si el vorbeste de sute de mii de euro din comisioane”, reactionat Rednic la acelasi post de televiziune.



Razboi total la Dinamo intre Prunea si Rednic