Dinamo

Razboi in vestiarul lui Dinamo. Antrenorul isi ataca jucatorii: “Au picat testul loialitatii”

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Ovidiu Burca, antrenorul lui Dinamo, a lansat un atac dur la adresa jucatorilor care la inceputul saptamanii au facut greva si au refuzat sa se antreneze din cauza restantelor financiare acumulate pe mai multe luni.

“Sa le fie rusine pentru ce au facut zilele trecute. Nu aveau niciun drept. Nu le-a lipsit nimic de cand am venit eu aici. In prima liga nu sunt cinci echipe care au conditiile pe care le-a avut Dinamo in aceste luni. Este o mare pata pe obrazul acestui club ceea ce au facut. Au dat cu piciorul intr-o zi la tot ceea ce am facut in ultimele luni”, a declarat Burca intr-o conferinta de presa.

Acesta a mai spus ca raportat la realitatea fotbalului romanesc “doua luni de intarziere nu este tragedie”.

“Nu au avut rabdare. Au facut greva si nu s-au antrenat. Uitati-va in ce moment am ajuns. Ne-am intors de unde am pornit. Trebuie sa reconstruim totul”, a mai spus Burca.

Tehnicianul lui Dinamo a mai transmis si ca jucatorii nemultumiti de situatia actuala sunt liberi sa plece.

“Mie nu-mi place sa fiu sanatjat, suporterilor nu le place sa fie santajati. Unii au anumite nevoi. Daca nu se poate, le-am spus: luati-va geanta si plecati acasa. Cine nu accepta situatia e liber sa plece”, a mai spus Burca.



Razboi in vestiarul lui Dinamo. Antrenorul isi ataca jucatorii: “Au picat testul loialitatii”