Dinamo

Programul lui Dinamo in perioada de iarna. Lista amicalelor din Spania

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Echipa din Ștefan cel Mare își va relua programul de pregătire pentru a doua parte a acestui sezon competițional, reunirea lotului fiind programată luni, 6 ianuarie, în cantonamentul de la Săftica, pentru primul antrenament al anului.

Vizita medicală a roș-albilor va fi efectuată vineri, 10 ianuarie, la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală.

Lotul dinamoviștilor se va deplasa în Spania, la Benahavis, în perioada 13-23 ianuarie, pentru un stagiu de pregătire centralizată, prevăzut cu patru meciuri amicale, conform programului comunicat prin intermediul site-ului oficial al clubului:

15 ianuarie: Dinamo București vs Dynamo Dresda (Germania 2, locul 18)
18 ianuarie: Dinamo București vs Bochum (Germania 2, locul 14)
20 ianuarie: Dinamo București vs Osijek (Croația 1, locul 4)
22 ianuarie: Dinamo București vs Krasnodar (Rusia 1, locul 2)

4 etape au mai rămas de disputat în campionat până la finalul sezonului regulat. Astra Giurgiu și FCSB pe teren propriu, FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș în deplasare sunt adversarii dinamoviștilor în luna februarie.

9 este locul ocupat de Dinamo în Liga 1 după 22 de etape disputate anul trecut. 28 de puncte are echipa antrenată de Dusan Uhrin în clasament, 8 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri, golaveraj 32-37.



Programul lui Dinamo in perioada de iarna. Lista amicalelor din Spania