Dinamo

Prima pacaleala luata de Rednic dupa revenirea la Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Mircea Rednic a dat afara trei jucatori si a adus al patru in loc, insa unul dintre nou-veniti se dovedeste a fi o pacaleleala pentru clubul Dinamo.

Mijlocasul albanez Nasser Aliji, jucator cu 11 prezente in nationala tarii sale, nu se ridica la nivelul asteptarilor si ar putea pleca chiar in iarna.

"In ceea ce il priveste pe Nasser a fost o decizie comuna, desi puteam sa reziliem contractul, dar nu a costat niciun euro, am platit doar biletul de avion", a spus Rednic intr-o conferinta de presa.

"Acum depinde de el daca reuseste sa isi rezolve problemele pe care le are si daca nu isi revine ne vom desparti. Mi-a placut la antrenamente cat am putut sa il vad si am decis sa ii mai acord o sansa. Nu trebuie sa se opereze, nici vorba", a mai spus tehnicianul lui Dinamo.

11 selecții are Naser Aliji pentru prima reprezentativă a Albaniei. Noul jucător dinamovist a mai evoluat pentru loturile naționale ale Elveției, U21, U19 și U18.

4 este numărul echipelor la care a evoluat Naser Aliji în cariera sa, FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern și Virtus Entella.

17 meciuri a jucat Naser Aliji, sezonul trecut, pentru italienii de la Virtus Entella în Serie B.

3 titluri de campion al Elveției are Naser Aliji în palmares, cu FC Basel în 2014, 2015 și 2016.

7 este numărul oficial cu care Naser Aliji va evolua la Dinamo.



Prima pacaleala luata de Rednic dupa revenirea la Dinamo