Dinamo

Prima impresie a lui Niculescu dupa preluarea lui Dinamo. Doua obiective majore

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Claudiu Niculescu a fost instalat duminica seara in postul de antrenor principal la Dinamo, dupa ce la orele pranzului conducerea clubului din Stefan cel Mare a reziliat contractul cu Florin Bratu.

"Dupa atata pribegie normal ca sunt bucuros ca m-am intors la echipa mea de suflet. Important e ce facem de acum incolo. De luni intru in paine, merg la stadion sa cunosc baietii", a spus Niculescu.

"Timpul este foarte scurt, marti jucam in Cupa Romaniei, e mult de munca. De maine intru in paine. De cand m-am apucat de aceasta meserie, de sapte ani, am spus ca visul meu este sa antrenez Dinamo. Imi doresc sa fac performanta cel putin la fel de buna precum cea de cand eram jucator. Am incredere in mine si am incredere in echipa, chiar daca au fost probleme in aceste etape. Il voi suna si pe Florin (n.r. - Bratu). Principalul obiectiv este sa ajungem in playoff si cred ca este realizabil. Imi doresc sa aducem din nou suporterii la stadion", a adaugat noul tehnician al lui Dinamo.

Claudiu Niculescu a semnat pe doi ani cu Dinamo, club pentru care a evoluat in trei randuri (2001-2002, 2003-2008 si 2009-2010), marcand 98 de goluri in tricoul alb-rosu.

7 trofee a câștigat Claudiu Niculescu la Dinamo, titlul de campion (2002, 2004, 2007), Cupa României (2003, 2004, 2005) și Supercupa României (2005).

2 titluri de golgeter al României are Claudiu Niculescu în tricoul alb-roșu, în 2005 și 2007.

18 goluri a marcat Claudiu Niculescu pentru Dinamo în cupele europene, fiind cel mai bun marcator al "câinilor" în competițiile internaționale, depășindu-l pe legendarul Dudu Georgescu în clasamentul golgeterilor dinamoviști în Europa. De asemenea, Claudiu Niculescu are cele mai multe prezenţe în cupele europene pentru Dinamo, 43 de jocuri, cu două mai multe decât Ionel Dănciulescu.



Prima impresie a lui Niculescu dupa preluarea lui Dinamo. Doua obiective majore