Dinamo

Prima de joc oferita de suporteri jucătorilor de la Dinamo. Contra: "E ceva după trei luni"

Cosmin Contra, încă antrenor la Dinamo, a povestit ca jucătorii au primit o suma de bani din partea suporterilor după calificarea în optimile Cupei României. 

 

"Nu mai e nici măcar o gluma și mi-aș dori sa se întâmple ce s-a promis de la început. Eu unul nu mai cred, dar mi-aș dori sa fiu el cel negativist. 

"Suporterii au venit pentru ca au avut o inițiativa la meciul de Cupa. S-au strâns vreo 14.000 de euro din vânzarea de bilete online care vor ajunge ca primă pentru jucători. Băieții vor strânge și pentru angajați. Nu e o suma foarte mare la 28 de jucători, dar după trei luni de zile e ceva. 
"N-am ce sa mai discut cu Cortscero sau Collado. Nici astăzi nu avem medic, ceea ce este inadmisibil. Integritatea jucătorilor este periclitata. Ne-a adus un masor de la echipa a doua care are o diploma de asistent medical", a povestit Contra la Digisport. 

Acesta a mai spus ca majoritatea jucătorilor și-au depus memorii pentru primirea salariilor restante. 

"Dacă ajungem toți la TAS, nu va fi bine", este concluzia lui Contra. Prima de joc oferita de suporteri jucătorilor de la Dinamo. Contra: "E ceva după trei luni"