Dinamo

Il sacrifica DInamo pe Bratu? Presedintele clubului: “I-am prelungit contractul lui Nistor!”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Alexandru David, presedintele lui FC Dinamo, l-a acuzat pe antrenorul Florin Bratu de “lipsa de experienta” dupa iesirea acestuia la adresa jucatorului Dan Nistor urmare a infrangerii cu Poli Iasi.

“Am avut discutii si dimineata am batut palma. El avea doi ani contract si acum mai are un an in plus”, a declarat Alexandru David, presedintele lui Dinamo la Digi Sport, despre prelungirea contractului pentru Dan Nistor.

Un Nistor pe care Bratu l-a schimbat la pauza meciului cu Poli Iasi, dupa o cearta pe care acestia au avut-o chiar in timpul jocului.

Bratu l-a desfiintat practic pe Nistor la finalul intalnirii, acuzandu-l ca “a distrus vestiarul lui Dinamo” si ca i-a cerut sa plece la FCSB.

“Vom vedea daca cei doi vor mai putea colabora la Dinamo. N-are cum sa ma puna antrenorul in fata unei astfel de alegeri. Niciodata Dan Nistor nu mi-a spus ca vrea sa plece la FCSB. Mi-a spus ca vrea sa ramana si sa discutam o prelungire de contract”, este varianta lui Alexandru David.

“Postul oricarui antrenor e in pericol atata vreme cat nu exista rezultate. Indiferent de cine va fi in barca, situatia de la Dinamo va fi indreptata pe viitor”, a mai spus oficialul dinamovist.



Il sacrifica DInamo pe Bratu? Presedintele clubului: “I-am prelungit contractul lui Nistor!”