Dinamo

Portar spaniol adus la Dinamo de la Middlesbrough

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Directorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial că Dinamo București a ajuns la un acord cu clubul englez Middlesbrough FC pentru transferul temporar al portarului spaniol Tomas Mejias Osorio la echipa din Ștefan cel Mare.

Născut pe 30 ianuarie 1989, Tomas Mejias a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract cu clubul nostru până la finalul sezonului competițional 2020-2021 și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica.

Format la Academia lui Real Madrid, Tomas Mejias a evoluat pentru toate echipele "galacticilor", U15, U17, U19, Real Madrid C, Real Madrid Castilla (B) și a apărat un meci la Real în mandatul lui Jose Mourinho, pe 10 mai 2011, în victoria cu Getafe, scor 4-0 pe "Santiago Bernabeu".

De-a lungul carierei, Tomas Mejias a mai apărat la Rayo Vallecano (Spania), Omonia Nicosia (Cipru) și Middlesbrough FC (Anglia).

Sezonul trecut, Tomas Mejias a evoluat în două meciuri, ambele cu Tottenham, Hotspur, în Cupa Angliei.Portar spaniol adus la Dinamo de la Middlesbrough