Dinamo

Poli Iasi adanceste criza lui Dinamo. Niciun sut pe poarta in Copou!

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Victorie cu 1-0 obtinuta de Poli Iasi, vineri seara, in meciul disputat contra lui Dinamo, pe teren propriu, in etapa a 9-a din Liga 1 Betano.

Unicul gol al meciului din Copou a fost marcat de Dylan Flores in minutul 39 al partidei cu un sut din actiune la o faza de contraatac.

Florin Bratu a mutat curajos la pauza prin scoatarea lui Nistor, extrem de sters in prima repriza, si inlocuirea acestuia cu panamezul Cooper.

Asa am trait Poli Iasi - Dinamo 1-0

Dinamo a avut o prima sansa de a ameninta poarta adversa la o faza fixa in minutul 77, insa sutul lui Popovic s-a dovedit dezamagitor.

Penedo s-a opus golului la sutul lui Ndongala dintr-o faza fixa in minutul 80, pentru ca trei minute mai tarziu glontul sa le suiere pe la ureche moldovenilor la sutul lui Hanca.

Acesta s-a trezit cu sansa intr-o pozitie favorabila, dupa ce Moldoveanu ratase complet executia, dar mingea s-a dus peste poarta.

De altfel Dinamo n-a avut niciun sut pe cadrul portii tot meciul.

Caseta tehnica

Poli Iaşi: D. Rusu – Zaharia, M. Mihăescu, Frăsinescu, Panţâru - Qaka, Cioinac - Platini (N’Dongala ’66), Flores (Rus ‘83), Sin - A. Cristea (Enoh ’71). Antrenor: Flavius Stoican;

Dinamo: Penedo – Corbu, Mezague, Katsikas, R. Grigore, Gomelt (Moldoveanu ’68), Sg. Popovici, Hanca, D. Nistor (Cooper ’46), Salomao, Subotic (Popa ’61). Antrenor: Florin Bratu;

Cartonaşe galbene: Cristea ’25, Sin ’42 / Salomao ’26, Corbu ’46, Cooper ‘64;

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



Poli Iasi adanceste criza lui Dinamo. Niciun sut pe poarta in Copou!