Dinamo

Planul de reorganizare al clubului Dinamo a fost aprobat

Adunarea Generala a creditorilor a aprobat planul de reorganizare a societatii care administreaza clubul de fotbal Dinamo 1948 Bucuresti.

Singurii care s-au opus planului de reorganizare au fost creditorii din partea statului, care ar urma sa recupereze doar 5.93% din datoriile acumulate de FC Dinamo.

"Ieri a fost Adunarea Generala a creditorilor si a fost aprobat planul de reorganizare a societatii de catre creditori, cu trei categorii din cele patru, garantati, bugetari, chirografari si salariati. Creditorii bugetari, ANAF-ul, au votat impotriva", a declarat administratorul judiciar Catalin Dascal pentru Mediafax.

Astfel, din datoria ridicata la aproape 25 milioane de lei noi conform tabelului de creante FC Dinamo urmeaza sa plateasca doar 1.45 milioane de lei, adica procentul de 5.93% aprobat prin planul de reorganizare la care am facut referire mai sus.

Planul de reorganizare odata aprobat urmeaza a fi prezentat pe 3 decembrie judecatorului sindic pentru confirmare, urmand ca in masura unui aviz afirmativ sa treaca in etapa de implementare.



Planul de reorganizare al clubului Dinamo a fost aprobat