Dinamo

Optimism in Stefan cel Mare dupa intalnirea oficialilor dinamovisti cu ministrul de interne

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Tema reconstructiei stadionului Dinamo i-a adus, miercuri, la aceeasi masa pe ministrul de interne, Carmen Dan, si pe oficialii FC Dinamo, Ionut Negoita si Adrian Mutu, respectiv presedintele CS Dinamo, Monica Iagar.

Cei patru au discutat mai bine de o ora si jumatate la sediul Ministerului de Interne pentru gasirea unei solutii in vederea deblocarii proiectului de modernizare a arenei din Soseaua Stefan cel Mare si cuprinderea acestui stadion in planul de organizare de catre Bucuresti a meciurilor de la EURO 2020.

La finalul intalnirii de la care a lipsit doar Nicolae Badea, omul aratat cu degetul pentru impasul in care se gaseste proiectul reconstructiei stadionului Dinamo, cei prezenti s-au aratat optimisti ca pana la urma in Stefan cel Mare va fi ridicata o arena adecvata timpurilor in care traim.

“Adevaratii dinamovisti sunt aici. Domnul Badea n-a venit. E o lipsa de respect si acum intelegeti de ce nu se face stadionul. Ne-am dat seama ca trebuie sa avem o incapatanare corecta si sa mergem inainte cu acest stadion”, a spus Mutu la iesirea de la intalnirea cu ministrul de interne.

“Fotbalul la Dinamo n-are viitor cu un stadion care nu mai e de actualitate de foarte multa vreme”, a spus si finantatorul Ionut Negoita.



Optimism in Stefan cel Mare dupa intalnirea oficialilor dinamovisti cu ministrul de interne