Dinamo

Oficial: Dinamo anunta despartirea de antrenorul Dusan Uhrin

FC Dinamo București și antrenorul principal Dusan Uhrin au convenit astăzi încheierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Din luna august a anului trecut la conducerea tehnică a echipei, Dusan Uhrin a adunat 12 victorii la Dinamo, 9 în campionat și trei în Cupa României, cea mai importantă fiind obținută în urmă cu trei săptămâni, 2-1 cu FCSB pe Arena Națională.
Îți mulțumim, Dusan, în numele tuturor dinamoviștilor, pentru tot ce ai făcut pentru club și pentru echipă și îți transmitem mult succes în carieră!

16 august 2019 este data primului meci al roș-albilor cu Dusan Uhrin la conducerea tehnică a echipei, Chindia Târgoviște vs Dinamo București, scor 3-2 în etapa a șasea din Liga 1.

9 victorii a obținut Dinamo cu Dusan Uhrin pe bancă în 23 de meciuri disputate în Liga 1, 8 pe teren propriu și una în deplasare. Echipa din Ștefan cel Mare a mai adunat 4 remize și 10 înfrângeri în această ediție de campionat.

3 meciuri a jucat Dinamo în Cupa României cu Dusan Uhrin ca principal, toate câștigate, 3-1 cu UTA, 4-0 cu Foresta Suceava și 1-0 cu Academica Clinceni.

7 luni a adunat Dusan Uhrin la conducerea tehnică a dinamoviștilor, din 13 august 2019 și până astăzi.

52 de ani a împlinit Dusan Uhrin în urmă cu câteva luni, pe 11 octombrie.



Oficial: Dinamo anunta despartirea de antrenorul Dusan Uhrin