Dinamo

Negoita, atac la Borcea: "Steaua are jucatori care trebuiau sa ajunga la Dinamo, dar au fost directionati in familie"

Ionut Negoita declara la o zi dupa infrangerea suferita de Dinamo in semifinala cu Steaua din Cupa Romaniei ca mai multi jucatori din actualul lot al ros-albastrilor ar fi trebuit sa evolueze in Stefan cel Mare, dar ca au fost directionati catre Steaua.

"Trei sau patru jucatori din lotul Stelei trebuiau sa ajunga la noi de mai multa vreme, dar au fost directionati catre Ghencea, in familie. Astfel, Dinamo a mai luat doar ce a mai gasit disponibil pe piata", a spus Negoita, vineri, la postul Sport.ro

Actualul finantator al echipei Dinamo s-a referit in principal la jucatorii Alexandru Chipciu, Nicusor Stanciu si Paul Parvulescu, toti aflati la un moment dat in discutii cu Dinamo, dar care au ajuns pana la urma la rivala din Ghencea.

Cand vorbeste despre o "directionare in familie", Negoita trimite la relatia de rudenie dintre Gigi Becali, patronul Stelei, si fostul vicepresedinte dinamovist Cristian Borcea.

Mai aproape de adevar in alegerea celor trei pentru Steaua stau conditiile financiare net superioare in Ghencea fata de Stefan cel Mare.



Negoita, atac la Borcea: "Steaua are jucatori care trebuiau sa ajunga la Dinamo, dar au fost directionati in familie"