Dinamo

Negoita, multumit de noul Dinamo, anunta doua transferuri

Ionut Negoita, finantatorul clubului Dinamo, a declarat dupa meciul formatiei sale cu Oldham si incheiat la egalitate, scor 2-2, ca este multumit de ce a vazut in teren. Negoita a urmarit meciul alaturi de managerul formatiei FC Liverpool si spune ca acesta ar putea fi ultimul meci al lui Marius Alexe la Dinamo.

"Sunt multumit. Erau de batut, dar fiind vorba de un amical si scorul a fost unul de egalitate. Mi-a placut cum s-a miscat echipa. Usor, usor lucrurile se leaga, jocul incepe sa functioneze. Sunt multi jucatori tineri", a spus Negoita la Look TV.

Finantatorul dinamovist a remarcat mai multi jucatori si spune ca mai multi fotbalisti din lotul lui Gigi Multescu au sanse sa se afirma in viitorul sezon.

"Asanovici este foarte sigur in aparare, Fai joaca foarte bine in stanga. Thomas n-a jucat foarte mult, dar mai sunt si alti jucatori in lot care vor sa intre. L-am vazut pe Rotariu. Sunt multumit pentru aceasta etapa", a mai spus Negoita.

Pleaca sau nu Alexe? Si daca da, cand?

"Rodgers a venit sa vada acest meci. Nu stiu daca a venit pentru Alexe. Ne-am cunoscut aici, dar nu este genul care sa puna intrebari indiscrete. Stiu ca au fost mai multi impresari. Ei isi fac treaba si stiu unde sa ne gaseasca. Noi nu avem un stres, suntem in constructie cu echipa. Probabil ca a fost ultimul gol al lui Alexe in tricoul lui Dinamo. Eu cred ca valoarea lui era mult mai mare daca eram pe locurile 1-2", spune Negoita.

Oficialul dinamovist nu neaga interesul celor de la Sporting Lisabona pentru Alexe, dar spune ca mai sunt si alte oferte.

"S-au interesat cei de la Sporting Lisabona pentru transferul lui, dar nu este nimic concret", spune Negoita.

Intariri din Regie

"Am discutat cu Vasile Siman pentru Serban si Lazar, jucatori care vor veni de maine in cantonamentul din Anglia", a adaugat Negoita.



Negoita, multumit de noul Dinamo, anunta doua transferuri