Dinamo

Negoita ameninta cu retragerea de la Dinamo si apara cauza rivalei Steaua

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Ionut Negoita si-a exprimat satisfactia dupa victoria cu Steaua, dar ameninta ca se va retrage de la Dinamo daca in Stefan cel Mare nu va fi construit un nou stadion.

“Am fi rasul rasilor daca nu s-ar construi stadion. Fotbalul nu este pentru mine, am intrat in fenomen sa salvez Dinamo. Campionatul ar fi aproape mort fara Dinamo si Steaua. Daca nu se face stadionul eu ma retrag de la Dinamo. Ar fi inadmisibil sa nu se gaseasca o solutie intre CS Dinamo si acea societate. Am discutat cu Nicolae Badea si a spus ca este de acord”, a declarat Negoita.

“Sunt decizii aberante cum de altfel se intampla si la Steaua. Ce faci cu sigla, o pui pe perete? Las-l domnule sa o foloseasca cei care baga bani. Cum sa nu-i lasi sa joace cu sigla Steaua, cand ei au dus mai departe stacheta. Sa facem lucrurile ca niste oameni care avem creier”, a adaugat finantatorul lui Dinamo.

Dinamo risca sa nu intre in programul de modernizare a arenelor din Bucuresti pentru EURO 2020 din cauza unor probleme birocratice existente intre Clubul Sportiv si o societate a lui Nicolae Badea care detine drepturile asupra pistei din jurul actualului stadion si pe care suporterii o doresc eliminata din viitorul desen arhitectonic.



Negoita ameninta cu retragerea de la Dinamo si apara cauza rivalei Steaua