Dinamo

Negoita a vandut Dinamo! Anuntul oficial al noului patron

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Echipa de fotbal FC Dinamo 1948 Bucuresti a fost cedata de Ionut Negoita unui grup de investitori din Spania.

Mai precis, ce mai ramasese din Dinamo, adica 70 de procente, restul apartinand suporterilor grupati in programul de cotizanti ”Doar Dinamo Bucuresti”.

Suporteri care, in pofita ajutorului masiv pe care l-au acordat echipei in finalul sezonului recent incheiat, nu au fost invitati la negocierile dintre Negoita si partea spaniola.

Suma finala pentru achizitionarea lui Dinamo este de 4 milioane de euro. Pablo Cortacero, omul aflat in fruntea investitorilor spanioli, a trimis deja in conturile clubului din Stefan cel Mare suma de 450.000 de euro.

Prima masura a spaniolilor veniti la Dinamo este inlaturarea lui Bogdan Balanescu din postul de presedinte al clubului.

Redam mai jos comunicatul FC Dinamo dupa trecerea clubului intr-o noua formula de actionariat:

Noul acționar majoritar al clubului nostru este, de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero (foto), anunță Dinamo București prin Biroul de presă.

Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale.

Prezentarea oficială a noului acționariat va avea loc în următoarele zile, evenimentul de presă urmând să fie comunicat prin intermediul site-ului oficial.

"Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo.
Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!", este mesajul domnului Pablo Cortacero, transmis prin www.fcdinamo.ro.



Negoita a vandut Dinamo! Anuntul oficial al noului patron