Dinamo

Mutu, criticat de un fost coleg de nationala: "Este o greseala ce face"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Razboiul rece dintre Adrian Mutu, mangerul lui Dinamo, si antrenorul Ioan Andone nu este vazut cu ochi buni de un fost jucator al lui Dinamo si international roman.

Ciprian Marica considera ca Mutu ar trebui sa lase de la el in conflictul cu Andone si crede ca fostul sau coleg a gresit incercand sa schimbe antrenorul imediat dupa instalarea la Dinamo.

"Este o greseala sa vii si sa incerci sa schimbi imediat antrenorul. Imi pare rau ca nu se pun la masa si nu discuta sa ajunga la o intelegere. Cred ca Mutu, in calitate de manager, ar trebui sa lase de la el si sa vina in intampinarea lui Andone, sa lucreze impreuna", crede Marica.

Negoita luat in vizor

De criticile lui Marica n-a scapat nici finantatorul Ionut Negoita, care i-a tinut partea lui Mutu in conflictul cu Andone punandu-l la punct pe antrenorul dinamovist.

"A luat apararea unuia si l-a pus la colt pe celalalt. Ma deranjeaza ca au aparut rapid aceste tensiuni. Ce investitii s-au facut la Dinamo si pe ce baza se cer performante la Dinamo?", a mai spus Marica.

Fostul international mai crede ca fara o implicare serioasa si rapida a statului sportul romanesc va disparea.



Mutu, criticat de un fost coleg de nationala: "Este o greseala ce face"