Dinamo

Multescu si-a dat demisia de la Dinamo. Cine vine in locul lui

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Antrenorul Gheorghe Multescu a anuntat dupa infrangerea cu Astra Giurgiu din mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei ca demisioneaza.

”De jocul de vineri nu ma mai intrebati pe mine, ca eu o sa-mi pun demisia, pe cale amiabila, cu conducerea. Nu am anuntat jucatorii. Nu mai pot sa... Eu am vrut de meciul trecut, puteam sa o fac de meciul de trecut, dar era meciul asta la cateva zile si nu aveam dreptul sa provoc valuri, avea nevoie echipa de liniste si atunci mi-am retras demisia.

”Vorbesc ca un om dinafara, echidistant. Regret ca nu am facut ce asteptau suporterii si toata suflarea dinamovista. Imi pare rau si imi cer scuze ca nu am putut sa fac mai mult, dar asta a fost maximum din ce puteam. Nici eu nu am fost foarte bine ajutat”, adeclarat Gheorghe Multescu dupa meciul de la Giurgiu

Pe surse inlocuitorul lui Multescu va fi cehul Dusan Uhrin jr., tehnician care a mai antrenat-o pe Dinamo in sezonul 2019/20.

In varsta de 53 ani, Uhrin jr. a a fost ultima oara in Romania la Gaz Metan Medias in 2020.

De miercuri dimineata Uhrin jr. va conduce primul antrenament la Dinamo, echipa care incepe playout-ul chiar impotriva celor de la Astra Giurgiu.

Gheorghe Multescu, 69 ani, a pierdut toate cele trei meciuri de la revenirea pe banca lui Dinamo.



Multescu si-a dat demisia de la Dinamo. Cine vine in locul lui