Dinamo

Multescu s-a despartit de Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo a anuntat oficial despartirea de antrenorul Gheorghe Multescu, cel care a condus echipa in finalul sezonului anterior si in primul meci din noul sezon de Liga 1.

Dinamo București și Gheorghe Mulțescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea contractului de antrenor principal al echipei din Ștefan cel Mare, anunta clubul alb-rosu intr-un comunicat oficial.

Gheorghe Mulțescu va ocupa o nouă funcție în cadrul clubului, poziția urmând a fi stabilită, zilele următoare, de comun acord cu conducerea executivă a dinamoviștilor.

Numit la conducerea tehnică a roș-albilor pe 14 iulie 2020, în cel mai dificil moment din istoria de 72 de ani a clubului, Gheorghe Mulțescu a avut rezultate remarcabile la Dinamo într-o perioadă în care alți antrenori au refuzat să preia echipa și au preferat să fugă cât mai departe de stadionul din Ștefan cel Mare pentru a nu-și păta palmaresul.

Bilantul lui Multescu in ultimul mandat la Dinamo

O victorie și două remize a adunat Gheorghe Mulțescu pe banca roș-albilor, fiind neînvins în ultimele două meciuri din campionatul trecut (FC Voluntari vs Dinamo București 1-2, Dinamo București vs Viitorul Constanța 1-1) și în prima etapă a acestui sezon competițional (Dinamo București vs Hermannstadt 1-1).

Vine Contra

Cosmin Contra, fostul selectioner al Romaniei, este asteptat sa semneze cu Dinamo in orele urmatoare.

"Gurita" a ajuns deja in tara alaturi de preparatorul fizic Javi Reyes.

Contra il va avea ca secund pe Ionel Tersinio Gane, cel alaturi de care a lucrat si la echipa nationala.



Multescu s-a despartit de Dinamo