Dinamo

Motivul real pentru care Dinamo a renuntat la Rivaldinho

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Nu mica a fost surpriza cand Dinamo a anuntat ca renunta la atacantul brazilian Rivaldinho, unul dintre jucatorii pe care Adrian Mutu i-a adus in vara lui 2017 la Dinamo si despre care a spus la momentul respectiv ca se va transfera pe multi bani.

Cu exceptia unui gol spectaculos marcat in preliminariile Europa League contra celor de la Athletic Bilbao, Rivaldinho mai degraba a dezamagit ramanand in umbra tataului sau, marele Rivaldo – fost castigator al Balonului de Aur.

“Rivaldinho se confrunta cu o problema medicala. Are pubalgie si nu se stie cand revine pe teren. Eu am nevoie de jucatori valabili. Pe postul lui a venit Daniel Popa. El a incercat sa-si faca treaba de cate ori a intrat pe teren. Din pacate n-a avut foarte multe reusite. Mergem inainte, nu putem sa stam in el. Pe noi ne asteapta patru finale”, a spus Vasile Miriuta la Digi Sport.

Tehnicianul dinamovist a mai spus ca Pesic, Monroy, Popescu, Popa, Olteanu si Nistor sunt toate transferurile lui Dinamo in aceasta iarna.

“Sigur Pesic va fi titular in primul loc. Salomao e suspendat. Numai Papa Francisc poate sa mai vina, in rest nu mai am nevoie de nimeni. Cu acestia mergem la razboi”, a mai spus Miriuta.

Dinamo va relua campionatul din pozitia a 7-a si este obligata practica sa aiba un parcurs perfect in cele patru etape ramase de disputat din sezonul regulat pentru a prinde un loc in playoff.



Motivul real pentru care Dinamo a renuntat la Rivaldinho