Dinamo

Miriuta: "Suntem pregatiti din toate punctele de vedere"

Vasile Miriuta, antrenorul lui Dinamo, nu are probleme de efectiv inaintea derby-ului cu FCSB si spune ca baietii pe care ii pregateste sunt gata sa faca un meci mare duminica seara.

"Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere, sperăm ca şi la ora jocului să fim sută la sută. Nu am probleme de lot, sunt norocos, băieţii sunt sănătosi", a spus Miriuta.

"Nu mă interesează cum vor fi steliştii, vreau ca noi să fim foarte bine. Vor fi 35.000 de dinamovişti care ne vor împinge de la spate. Am lucrat apărarea, atacul şi cred că nu se vor mai face greşelile cu Chiajna", a adaugat tehnicianul lui Dinamo.

Sperante pentru playoff

Miriuta mai spune ca o victorie cu FCSB o apropie pe Dinamo de prezenta in playoff si nu intelege de ce echipele implicate in lupta pentru primele sase locuri nu joaca la aceeasi ora.

"O victorie cu FCSB ne duce cu un pas înainte în lupta pentru play-off. Imi doream ca toate echipele să jucăm la aceeaşi oră în ultimele două etape, aşa mi se părea normal, dar nu eu hotărăsc asta", a spus Miriuta.



Miriuta: "Suntem pregatiti din toate punctele de vedere"