Dinamo

Miriuta: “Nu sunt probleme in vestiar”

Vasile Miriuta are de gestionat o situatie delicata la Dinamo, echipa pe care a preluat-o dupa plecarea lui Cosmin Contra la nationala.

Debutul lui Miriuta in Stefan cel Mare este unul mai degraba de vise rele, Dinamo pierzand doua meciuri la rand cu noul tehnician pe banca.

Miriuta a acuzat printre randuri politica de transferuri a clubului si spune ca pana la iarna nu are de ales decat sa se descurce cu ce are in acest moment la dispozitie.

Fostul dinamovist Claudiu Bumba, tocmai omul care a invins-o pe Dinamo in partida cu Concordia Chiajna, a vorbit de lipsa unitatii in vestiarul alb-rosu, insa Miriuta spune ca lucrurile sunt pozitive din acest punct de vedere.

“Nu sunt probleme de vestiar. Trebuie sa fim uniti pentru a aduce victorii in aceste zece etape. Bisericute sunt peste tot, la toate echipele, dar important este sa fim prieteni atata timp cat suntem pe teren”, a spus Miriuta.

Dinamo are meci greu, sambata seara (20:30), cand in Stefan cel Mare va veni Astra Giurgiu, una dintre echipele cu pretentii la playoff.



Miriuta: “Nu sunt probleme in vestiar”