Dinamo

Miriuta: “Meciul cu Astra nu e simplu ca buna ziua”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Vasile Miriuta nu crede in declaratiile facute de Edi Iordanescu, omologul sau de la Astra, inaintea meciului direct din ultima etapa a sezonului regulat.

“Edi e un baiat fain, dar nu ne adoarme nimeni. Avem experienta si le-am explicat baietilor sa nu ne adoarma aceste discutii. Vor baga in teren cea mai buna echipa pe care o au la dispozitie”, a spus Miriuta intr-o conferinta de presa.

Reactia antrenorului de la Dinamo a aparut in contextul in care Iordanescu spusese ca la meciul cu Dinamo va menaja mai multi dintre titularii in vederea primului meci din playoff.

“Trebuie sa facem tot ce depinde de noi pentru a castiga acest joc. Il castigam si intram in playoff. Jucatorii de la Astra sunt profesionisti si isi doresc sa castige. Asta as face si eu, asa ca nu e simplu ca buna ziua”, a adaugat tehnicianul dinamovist.

Meciul Astra – Dinamo e live text pe onlinesport.ro sambata seara de la ora 19:45. De la aceeasi ora se va juca partida CSM Poli IasiViitorul, de asemenea cu implicatii in lupta pentru accederea in playoff.



Miriuta: “Meciul cu Astra nu e simplu ca buna ziua”