Dinamo

Miriuta, dezamagit de unul dintre jucatorii lui Dinamo

Daca la finalul derby-ului cu FCSB s-a arata super incantat de evolutia lui Adam Nemec, antrenorul Vasile Miriuta nu si-a putut ascunde dezamagirea fata de prestatia sub asteptari a congolezului Jeremy Bokila.

Introdus in meci in partea secunda pentru a forta egalarea, Bokila a fost o umbra pe teren si n-a avut nicio faza prin care sa faca diferenta in duelurile unu la unu.

“Sunt dezamagit de Bokila, dar sper ca el sa-si revizuiasca atitudinea, pentru ca e la Dinamo. I-am explicat ce inseamna Dinamo Bucuresti, ce inseamna acest club, suporterii, sper ca a inteles mesajul meu si va avea alta atitudine”, a spus Miriuta, marti, intr-o conferinta de presa.

Miriuta n-a uitat infrangerea din derby nici la doua zile distanta de la 0-1 cu FCSB pe Arena Nationala.

“Am venit aici sa-mi asum rezultatele, incepand de la meciul cu Steaua. Nu o sa ma ascund niciodata. In prima repriza cu Steaua am fost echipa mai buna, nu stiu ce meci a vazut Dica. Trebuia sa conducem cu 2-0, 3-0 la pauza”, crede Miriuta.

Dinamo disputa miercuri restanta cu Concordia Chiajna de la ora 16:30, un meci amanat din cauza unei avertizari de furtuna pentru Bucuresti in urma cu o saptamana.

Cu o victorie Dinamo revine in primele sase echipe ale clasamentului si ar trimite ACS Poli Timisoara pe locurile de playout.



Miriuta, dezamagit de unul dintre jucatorii lui Dinamo