Dinamo

Miriuta anunta schimbari la Dinamo: "Putem renunta la playoff"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo se afla intr-un moment de cumpana dupa infrangerea cu Viitorul, scor 0-4, care a scos la lumina un episod petrecut la Piatra Neamt inaintea partidei de Cupa Romaniei cu Aerostar Bacau, cand mai multi dintre jucatori au baut toata noaptea dinaintea meciului castigat greu, cu 1-0.

Antrenorul Vasile Miriuta a dat cartile pe fata dupa esecul de luni seara si a confirmat episodul bahic de la mijlocul saptamanii.

"Nu se intampla nimic cu Dinamo. Am incercat sa recladim ceva, dar din pacate unii au stricat in cateva zile ce am inceput noi sa recladim. Eu am informat conducerea dimineata la prima ora despre ce s-a intamplat. Au primit amenzi drastice de cateva mii de euro, dar am zis sa nu iesim ca avem meci, ca poate unii se pot reabilita. N-au dat dovada de caracter si s-a intamplat ce s-a intamplat", a spus Miriuta la Telekom Sport.

"Masuri s-au luat, dar eram 18 la Piatra Neamt. Daca ii dadeam pe patru afara intram eu, Danciulescu si Dican. Voi avea o discutie cu patronul echipei si dansul va hotari ce vom face cu acesti jucatori. E inadmisibil ce au facut, si-au batut joc de noi, de suporteri si de colegii lor. Am hotarat cu conducerea sa le dam o sansa de reabilitare, dar n-au profitat. E pacat, dar n-au caracter", a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Ce-i de facut?

"Ori incepi sa construiesti ceva si nu te mai gandesti la playoff, sau mergi asa in continuare. Eu nu pot da afara pe x, y, z. Eu doar imi pot da cu parerea, patronul decide ce se va intampla. Suporterii au dreptate in mare parte", a adaugat Miriuta.



Miriuta anunta schimbari la Dinamo: "Putem renunta la playoff"