Dinamo

Mircea Rednic toarna gaz pe foc: “Prunea nu se pricepe la fotbal!”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Echipa din Stefan cel Mare se afla pe ultimul loc in Liga 1 fara punct dupa doua etape, antrenorul Eugen Neagoe a fost la un pas de o tragedie chiar pe banca tehnica, iar pe la colturi se regleaza pe mai departe conturile.

Mircea Rednic nu uita si nu iarta ca a fost dat afara dupa sezonul trecut si il ataca pe actualul manager general al lui Dinamo, fostul mare portar Florin Prunea.

“La fiecare interviu Florin Prunea ii sterge praful lui Ionut Negoita. Eu chiar ma bucur ca n-am vrut sa lucrez cu el. Asta nu e atitudine de conducator”, a declarat Rednic la Telekom Sport.

“De ce nu vorbeste ce au facut ei pentru Dinamo, ca s-au luat sapte goluri in doua etape. Eu am luat sapte goluri tot playout-ul.  Prunea nu se pricepe la fotbal. Cum sa spuna ca Popa e peste Papazoglu? Prunea si Neagoe sufera pentru transferurile facute de Balanescu si Iorga”, a mai declarat Rednic.

Fostul tehnician dinamovist este favoritul peluzei, suporterii dinamovisti scandandu-i in repetate randuri numele la meciul cu Craiova de pe Arena Nationala, partida pierduta de Dinamo cu 0-2.



Mircea Rednic toarna gaz pe foc: “Prunea nu se pricepe la fotbal!”