Dinamo

Mircea Rednic prezentat la Dinamo: “Prefer sa nu am demnitate si sa ajut clubul”. Ce obiectiv a anuntat

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Mircea Rednic a fost prezentat, luni dupa-amiaza, drept noul antrenor al echipei Dinamo.

“Sunt in postura sa pot anunta ca noul antrenor al echipei Dinamo este Mircea Rednic. Ii multumesc ca a acceptat sa vina alaturi de noi si sa ne ajute sa iesim din aceasta zona complicata”, a spus Alexandru David, presedintele lui Dinamo, in deschiderea conferintei de presa.

Contract pe un an

“Am acceptat imediat, nu s-a pus problema. Prefer sa fiu un antrenor fara demnitate si onoare, cum s-a scris, si sa vin sa-mi ajut clubul. E vorba de respect pentru un club care mi-a dat atatea satisfactii si m-a ajutat sa devin fotbalist si apoi antrenor. Imi pare rau pentru Claudiu Niculescu, dar asta e viata de antrenor. Eu am fost dat afara si cand eram pe primul loc”, a declarat Rednic.

Obiectiv

“Dinamo nu va retrograda, Dinamo va juca in playoff. Nu vorbesc de dragul de a vorbi. Chiar asa cum lotul acesta slab cum spuneti voi, am convingerea ca ne vom califica in playoff si apoi mai vorbim. Nu e niciun interes in conditiile in care Dinamo e pe locul 12 mai aproape de retrogradare. Nu mai exista procente, exista o clauza de reziliere. N-am venit sa ma imbogatesc, am venit pentru ca Dinamo avea nevoie de liniste”, adaugat Rednic.

Dinamo a incheiat pe locul patru cu Rednic pe banca in sezonul 2015/2016. Este antrenorul cu care Dinamo a obtinut ultimul titlu de campioana in 2007.



Mircea Rednic prezentat la Dinamo: “Prefer sa nu am demnitate si sa ajut clubul”. Ce obiectiv a anuntat