Dinamo

Mircea Rednic: "La anul vreau sa castigam campionatul"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Pentru al doilea an in playout, Dinamo are planuri marete pentru sezonul urmator cand se va muta din Stefan cel Mare pentru a cauta inalta performanta in Liga 1 Betano.

"La anul vreau sa castigam campionatul. Sunt sigur ca vor veni foarte multi suporteri alatoru de noi. Trebuie sa muncim", a spus Mircea Rednic, miercuri, intr-o conferinta de presa. Dinamo se muta din Stefan cel Mare.

Pana la meciurile pentru titlu din sezonul urmator, Dinamo are meci in deplasare vineri seara pe terenul celor de la Poli Iasi (21:00).

"Imi doresc o victorie la Iasi. E un meci important pentru noi, ne dorim sa obtinem cat mai multe puncte in playout. Voi da sanse la cat mai multi jucatori sa joace. Vor fi patru schimbari in echipa. Filip si Klimavicius au ceva probleme de sanatate, in rest toti jucatorii sunt pregatiti", a spus Rednic despre meciul din Copou.

Niciodata la FCSB

Mircea Rednic a comentat si declaratia lui Mihai Stoica, oficialul stelist anuntand intr-o emisiune televizata ca l-a propus lui Gigi Becali pe actualul antrenor al lui Dinamo.

"Respect clubul Steaua pentru toate performantele si realizarile din fotbal, dar acolo nu pot sa antrenez niciodata. Multumesc ca m-a propus, au fost si ceva discutii la vremea respectiva, dar am fost foarte clar", a declarat Rednic pe aceasta tema.



Mircea Rednic: "La anul vreau sa castigam campionatul"