Dinamo

Mircea Rednic: “E greu cand nu ai solutii”. Avertisment pentru Deian Sorescu: “O sa plece la iarna”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Dinamo a suferit la Sf.Gheorghe a 10-a infrangere in 14 meciuri de campionat si are cea mai slaba aparare din Liga 1, cu 33 de goluri primite dupa 1-4 cu Sepsi.

La final, antrenorul Mircea Rednic nu si-a ascuns supararea pentru acest nou esec prin care Dinamo ramane prizoniera penultimului loc in clasament.

“Am luat doua goluri cu mare usurinta. Am revenit, am inscris si ideal ar fi fost sa intram cu 2-2 la cabine.

“E normal sa apara erori la noi. Uitati ce jucatori am pe banca. Jucatorii de la Dinamo fac eforturi mari, dar cad fizic pe final. E greu cand nu ai solutii”, a spus Mircea Rednic dupa meci.

Tehnicianul dinamovist a lansat un avertisment si in directia lui Deian Sorescu, liderul lui Dinamo la inceputul sezonului, dar care apoi s-a stins in evolutii.

“Sorescu trebuie sa se gandeasca foarte bine. Daca nu te implici si doar stai pe teren, tu ai de pierdut. E doar un sfat, nu un repros. Ar trebui sa fie mai implicat. Dinamo nu sta in Deian Sorescu, o sa mai vina jucatori. O sa plece la iarna, daca nu sta cu gandul la Dinamo”, i-a transmis Rednic jucatorului sau pe care conducerea spera sa obtina doua miloane de euro la inceputul sezonului.



Mircea Rednic: “E greu cand nu ai solutii”. Avertisment pentru Deian Sorescu: “O sa plece la iarna”