Dinamo

Mircea Rednic, declaratii la cald dupa inca o infrangere a lui Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Echipa din Stefan cel Mare a fost invinsa la Medias de doua executii din afara careului pe care le vedem rar in Liga 1 de la noi.

“E normal sa faci schimbari tactice. Unii sunt in lipsa de forma, e vorba de Sorescu, plus jucatorii care au venit care inca nu sunt pusi la punct cu pregatirea fizica. Pinto a dat siguranta si a facut un meci bun.

“Pacat pentru ca daca reuseam sa blocam primul gol. Daca intram la pauza cu 0-0 alta era situatia jocului. Au jucatori de calitate, sunt mult mai omogeni ca noi”, a spus Mircea Rednic.

“E normal ca sunt suparat, dar trebuie sa fiu echilibrat tinand cont de situatia noastra. Daca eliminam cele doua suturi, nici Gazul n-a avut mari ocazii. Mai avem de munca si sper ca jucatorii care vor veni sa ne dea mai multa consistenta la mijlocul terenului. Prea mult venim in spate sa luam mingi, sa recuperam”, a mai declarat antrenorul lui Dinamo.

Ronaldo Deaconu a reusit o dubla in mai putin de trei minute, in finalul primei reprize.

Golul lui Dinamo a fost reusit de Ivanovski dintr-o lovitura de la 11 metri, cu cinci minute inaintea finalului.

Dinamo ramane penultima in clasament dupa a noua infrangere in 12 meciuri.Mircea Rednic, declaratii la cald dupa inca o infrangere a lui Dinamo