Dinamo

Mircea Rednic ar putea cumpara Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Actualul antrenor al lui Dinamo se vehiculeaza ca ar putea cumpara in viitorul apropiat pachetul majoritar de actiuni al clubului de fotbal Dinamo.

Ionut Negoita, finantatorul lui Dinamo, cauta sa scape de clubul din Stefan cel Mare si face marcaj strans la Rednic pentru a-i ceda chiar si in rate echipa, anunta Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, Rednic ar urma sa preia 80 la suta din actiunile lui Dinamo in schimbul a sase milioane de euro, bani care ar urma sa fie platiti in rate vreme de cinci ani.

In acte proprietar al lui Dinamo va fi Luana Rednic, fiica actualului antrenor dinamovist, aceasta avand in prezent misiunea de a gestiona toate transferurile alb-rosilor.

Mircea Rednic ar urma sa obtina banii pentru cumpararea lui Dinamo de la o banca belgiana.

Ramane de vazut daca pana la urma Dinamo isi va schimba proprietarul, dupa ce in ultimii ani au fost vehiculate tot felul de variante si piste care, in cele din urma, s-au dovedit simple fumigene.

De la aparitia in peisaj a lui Adrian Thiess si pana la preluarea de catre un investitor grec fost patron la Panionios, Dinamo a ramas o piatra de incercare pentru Negoita in tentativa de a scapa de club.



Mircea Rednic ar putea cumpara Dinamo