Dinamo

Mircea Lucescu despre situatia lui Dinamo: ”Ar fi o rusine teribila...”

Reputatul tehnician spune ca Dinamo a intrat pe mana unor oameni care si-au batut joc de echipa din Stefan cel Mare.

"Ma doare foarte tare, dar clubul a intat pe unor oameni care si-au batut joc de aceasta echipa, de istoria ei, de traditia ei. Era normal sa ajunga intr-o astfel de situatie. E foarte greu pentru oricine ar incerca sa preia aceasta echipa.

"Pe aceasta echipa o tine speranta suporterilor, dar la un moment dat si asta se va duce. Echipa Dinamo trebuie sa renasca. Este important pentru fotbalul romanesc. Fara un stadion nu poti face performanta. Acum, in Bucuresti, exista o singura echipa care are un viitor, Rapidul. Un stadion propriu iti aduce 12-13 puncte anual cu sprijinul suporterilor", a declarat Mircea Lucescu la Pro x.

Acesta l-a criticat si pe Ionut Negoita, finantatorul lui Dinamo.

"Nu si-a facut calculele asa cum trebuie. S-a gandit probabil la imagine. A vazut ca cei dinaintea lui au castigat foarte multi bani si s-a trezit in situatia asta foarte grea. Asa s-a intamplat si la Rapid, cand a venit un patron de restaurant sa ia o echipa ca asta sau altul, un aventurier din Moldova. Nu se poate asa ceva. La un moment dat Negoita va trebui sa se dea la o parte daca nu gaseste o solutie sa duca mai departe acest brand, pentru ca ar fi o rusine teribila", a mai declarat Mircea Lucescu.

Dinamo ocupa penultimul loc in playout, pozitie direct retrogradabila in Liga 2.



Mircea Lucescu despre situatia lui Dinamo: ”Ar fi o rusine teribila...”