Dinamo

Mihalcea: “Este o umilinta”. Intepaturi catre proprii jucatori

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, nu-si menajeaza jucatorii dupa 0-3 in “Groapa” cu rivala FCSB, in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei.

“Este o umilinta. Ne-a batut o echipa care a terminat cu 3-4 copii. Pot spune ca ne-am facut de ras, pentru ca sunt impreuna cu jucatorii. Este o perioada grea, un inceput extrem de dificil. Sper sa trecem peste acest meci.

“Este un moment foarte greu al echipei, parca toate problemele nu se mai termina. Stiam cand am semnat ca este o situatie grea, dar a devenit foarte grea pe parcurs. Am stat doua luni acasa, sunt probleme in continuare si nu reusim sa depasim aceasta pasa.

“Si Adi Popa a facut doar patru antrenamente, ceilalti copii au alergat de au rupt pamanatul. Daca nu joci de placere si nu-ti dai seama ca joci la Dinamo, risti sa traiesti astfel de momente.

“Daca sunt jucatori de valoare si cu caracter, pot trece peste astfel de meciuri. Din pacate avem meci in trei zile si un meci extrem de important. Campionatul este destul de lung”, a declarat Adrian Mihalcea.

Acesta a fost numit la Dinamo in locul lui Dusan Uhrin jr. cu putine zile inaintea intreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus.



Mihalcea: “Este o umilinta”. Intepaturi catre proprii jucatori