Dinamo

Marele Rivaldo in Romania sa-si vada fiul cu Bilbao

Sursă foto: twitter.com

Fostul atacant brazilian Rivaldo, castigator al Balonului de Aur pe vremea cand evolua la FC Barcelona, a sosit in Romania pentru a-si vedea fiul la lucru in Dinamo – Athletic Bilbao, meciul de joi seara (21:00) din turul 3 preliminar al Europa League.

“Sunt foarte fericit că am venit aici, în România. I-am promis de ceva timp fiului meu că voi veni. Sunt aici şi voi asista la un meci mare. Sper că atât el, cât şi Dinamo să facă un meci mare şi să obţină victoria”, a spus Rivaldo la sosirea in Romania, anunta Dolce Sport.

Rivaldo l-a laudat si pe antrenorul Cosmin Contra, pe care l-a avut coechipier la AC Milan in scurta sa experienta in tricoul rossonero.

“Cu Contra am jucat împreună la AC Milan, iar acum pot spune că este un antrenor de succes. Face o treabă foarte bună la Dinamo, de când a venit la echipă jocul a crescut”, crede Rivaldo.

Brazilianul spune ca nu mai vorbeste foarte des cu managerul Adrian Mutu, cel care a insistat pentru transferul lui Rivaldinho la Dinamo, dar spune despre acesta ca “este o persoana minunata si un adevarat profesionist”.



Marele Rivaldo in Romania sa-si vada fiul cu Bilbao