Dinamo

Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

FC Dinamo Bucuresti si CFR Cluj au ajuns astazi la un acord pentru transferurile temporare ale jucatorilor Jonathan Rodriguez si Dusan Celar la clubul din Stefan cel Mare, pana la finalul acestui sezon competitional, a anuntat administratorul special Iuliu Muresan.

Mijlocas central, nascut in Argentina pe 7 iunie 1990, Jonathan Rodriguez a adunat 18 meciuri pentru CFR Cluj in prima parte a acestui sezon, 5 in Liga 1, unul in Cupa Romaniei, unul in Supercupa Romaniei si 11 in cupele europene (preliminarii Champions League, Europa League si Conference League). Jonathan Rodriguez a mai jucat patru sezoane in Liga 1 pentru FC Botosani, intre 2017 si 2021, 117 partide si 8 goluri.

Atacant, sarb (26 de ani peste o luna, 1.91 m), Dusan Celar a evoluat in prima parte a acestui campionat pentru echipa secunda a celor de la CFR in Liga 3 si a jucat 10 minute pentru prima echipa a clujenilor in partida din Cupa Romaniei, contra Universitatii Craiova.

18, respectiv 55 sunt numerele oficiale de joc pentru Jonathan Rodriguez si Dusan Celar.Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la Dinamo