Dinamo

Iuliu Muresan, noul director executiv al lui Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Fost presedinte la CFR Cluj, Iuliu Mureșan este noul director executiv al clubului Dinamo București.

Fostul președinte al campioanei României, CFR Cluj, a fost prezentat oficial într-o conferință de presă organizată la stadionul din Ștefan cel Mare, la care au mai fost prezenți noul director sportiv Mihai Matei și Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul RTZ & Partners, în calitate de administrator judiciar al societății, anunta Dinamo pe contul oficial de Facebook.

“Din 5 iulie sunt prezent la Dinamo si am inceput sa evaluam situatia, sa luam problemele din mers. Sunt foarte multe probleme. Ma asteptam sa fie multe, nu chiar asa si de asemenea dimensiuni.

“Sunt lucruri foarte urgente pe care trebuie sa le rezolvam. Am incredere ca vom scoate clubul din insolventa.

“Va trebui sa organizam clubul, sa evaluam totul. Sa vedem cine vrea sa plece si ce oferte sunt. Dinamo e un club atractiv. Am fost deja cautat de jucatori si impresari. Sunt jucatori interesati sa vina la Dinamo. Vom aduce jucatori care sa ne ajute”, a declarat Iuliu Muresan.

Noul oficial de la Dinamo a mai spus ca existe sanse mari ca antrenorul Dusan Uhrin jr. sa se intoarca la echipa.

“Am vorbit cu el cand a plecat si a spus ca nu stie cand mai bine. I-am zis ca voi veni eu, iar atunci mi-a zis ca isi ia bilet de intors”, a spus Muresan.Iuliu Muresan, noul director executiv al lui Dinamo