Dinamo

Ionut Negoita, suspendat opt luni in cazul Barboianu

Finantatorul echipei Dinamo, Ionut Negoita, a fost suspendat opt luni de catre Comisia de Disciplina a FRF pentru acuzele nefondata aduse jucatorului Stefan Barboianu.

"In temeiul art. 52 al. 2 lit. b si al. 4 din RD intimatul - petent Negoita Ionut este sanctionat cu interzicerea oricarei activitati legate de fotbal pentru o perioada de 8 (opt) luni si penalitate de
50.000 lei In temeiul art. 9 si 42.5 din RD clubul SC Dinamo 1948 SA Bucuresti raspunde in mod solidar de penalitatea sportiva aplicata", se arata in comunicatul Comisiei de Disciplina postat pe site-ul frf.ro.

Negoita l-a acuzat pe Barboianu ca nu si-a aparat corect sansele in meciul cu Steaua, pierdut de Dinamo cu 3-1 in data de 6 mai.

Barboianu a fost dat afara de la Dinamo dupa acel meci si ulterior a ajuns la Concordia Chiajna.

De asemenea, Negoita a fost citat si la DNA, insa acesta nu a avut probe pentru a-si sustine afirmatiile impotriva fostului sau jucator.

Suspiciunile lui Negoita asupra lui Barboianu s-au bazat pe o faza a derby-ului din 6 mai, cand Barboianu a provocat in minutul 76 o lovitura de la 11 metri din care Steaua a deschis scorul.

Negoita spusese atunci, dupa meci, ca are cunostinta de toate detaliile "tradarii" lui Barboianu.

Jucatorul si-a sustinut tot timpul nevinovatia.



Ionut Negoita, suspendat opt luni in cazul Barboianu