Dinamo

Ionut Negoita, atac la jucatorii lui Dinamo si la Mircea Lucescu: “Ma simt prizonier intr-o poveste”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Situatia de la Dinamo este una critica, iar finantatorul Ionut Negoita spune ca si-a luat mana de pe echipa asteptand ca aceasta sa fie preluata de suporteri.

Negoita i-a atacat pe jucatorii sai dupa infrangerea cu FCSB din semifinalele Cupei Romaniei, 0-3 in Stefan cel Mare, reprosandu-le acestora ca se concentreaza mai mult pe greve si alte activitati in loc sa le fie mintea la fotbal.

“Ma simt prizonier intr-o poveste. Le-am promis suporterilor ca pana in primavara fac ce pot, dar vad ca nu s-au hotarat sa ia pachetul majoritar si sa-si asume. Trebuie gasita o solutie, eu fac parte din trecut.

“Pe partea fotbalistica normal ca ma doare. Cred ca inainte sa planga Grigore era bine daca s-ar fi concentrat pe fotbal si nu sa faca greve si alte lucruri care nu prea se fac de catre unii profesionisti. Au pretentii, vor salarii, daca se poate la zi, iar rezultatele le trecem la si altele. Nu e vina mea ca au ajuns in playout, bugetul fiind de playoff. Popescu tupeu are si stie sa indemne jucatorii la revolte, dar cand e sa joace cade in fund

“Sa vina domnul Lucescu sa se implice ca l-am mai auzit vorbind fara sa fie informat corect. Vad ca vorbeste in dreptul meu si fara rost. Pe cei care vorbesc fara rost ii invit sa vina si sa se implice.

Dinamovist voi ramane toata viata, dar caut sa nu ma mai enervez”, a declarat Ionut Negoita la Digisport.

Negoita a cedat pana acum 20 de procente din FC Dinamo catre Asociatia Doar Dinamo Bucuresti in care se regasesc o parte a suporterilor dinamovisti.

Acelasi Negoita a mai primit de la o persoana fizica din Spania un imprumut de 100.000 de euro pentru a plati o parte a datoriilor lui Dinamo la ANAF, bani pe care i-a garantat cu drepturile de televizare din Liga 1.



Ionut Negoita, atac la jucatorii lui Dinamo si la Mircea Lucescu: “Ma simt prizonier intr-o poveste”