Dinamo

Ionut Negoita ameninta: ”Suporterii vor primi ceea ce a primit si Rapidul”. Vrea sa vanda clubul ”pe cat o fi”

Patronul lui Dinamo, Ionut Negoita, a reactionat dupa infrangerea suferita la Ovidiu cu Viitorul, scor 0-5, si mai ales dupa revolta suporterilor care au intrerupt meciul 20 de minute.

”Sunt suporteri instigati de altii care vor sa conduca clubul pe banii mei. Vand Dinamo intr-o luna. Sunt cativa care nu stiu ce vor. Le-am spus sa vina cu Rednic, sa negociem. Bai, voi ce vreti pana la urma, ca n-are logica ce vreti voi? E ceva foarte dubios, ca n-au mai venit”, a spus Ionut Negoita la Pro x.

”Suporterii vor primi ceea ce merita, ceea ce cultiva aia vor culege. Nu pot primi mai mult decat ce meritau de mult, dar am fost eu baiat bun. Ceea ce a primit si Rapidul. Am vazut ca Rednic a fost si sincer cand a spus ca vrea Dinamo sa ajunga ca Rapid. Pe mana lui era sa ajungem acolo. Nu se schimba nimic in club la presiunea suporterilor”, a mai spus finantatorul lui Dinamo.

”Jucatorii adusi acum sunt jucatori care au jucat, nu ca alte dati. Sunt convins ca aseara a fost un accident. Si Real Madrid a luat bataie cu 5-0, si Bayern Munchen, nu e o tragedie nationala”, a mai declarat Negoita.

Acesta a mai spus ca este dispus sa vanda Dinamo ”pe cat o fi”.

”Sa dea cineva un leu, doi lei, cat o fi. 2-3 milioane de euro, sa vina la negocieri”, a spus Negoita.



Ionut Negoita ameninta: ”Suporterii vor primi ceea ce a primit si Rapidul”. Vrea sa vanda clubul ”pe cat o fi”