Dinamo

Ionut Negoita ameninta cu plecarea de la Dinamo

Sursă foto: fcdinamo.ro

Principalul finantator al FC Dinamo, Ionut Negoita, spune ca isi va lua mana de pe echipa daca in Stefan cel Mare nu va fi modernizat stadionul.

“Dacă nu se construieşte un stadion pe care să plătim chirie, ca acum, dar să fie al lui Dinamo, să avem condiţii decente, practic nu mai avem viitor. În ceea ce mă priveşte, eu nu mai investesc absolut nimic”, a spus Negoita, luni, dupa o intalnire la care a participat in sediul CS Dinamo.

Negoita mai crede ca Dinamo nu poate avea un viitor fara un stadion propriu.

“Consider că Dinamo nu poate avea viitor fără a avea casa lui, nu neapărat proprietate, că nu este cazul, la care să plătim chirie cum plătim şi acum, la un stadion din anii '60. Riscăm să nu se construiască stadion la Dinamo, pentru că cineva are un drept de folosinţă foarte dubios”, a mai spus Negoita cu trimitere la fostul actionar majoritar al echipei, Nicolae Badea.

O societate controlata de Badea si care in prezent nu mai are nicio legatura cu echipa de fotbal Dinamo are dreptul de folosinta pe o perioada nedeterminata a 74.000 de metri patrati din Parcul Sportiv Dinamo, in care este inclus si stadionul.

Compania Nationala de Investitii, cea care isi asuma modernizarea celor patru arene pentru EURO 2020 de la Bucuresti, nu se apuca de lucrari in Stefan cel Mare decat in masura in care Badea renunta la dreptul de folosinta asupra stadionului.



Ionut Negoita ameninta cu plecarea de la Dinamo