Dinamo

Ionut Chirila, omul propus la carma lui Dinamo: “Ar aduce si bani de acasa”

Sursă foto: https://www.facebook.com/academicaclinceni2015/

Ramasa fara antrenor dupa ce Gheorghe Mihali a plecat sa o antreneze pe Dunarea Calarasi in Liga 3, Dinamo ar putea ajunge pe mana lui Ionut Chirila.

Ciprian Marica si Dinu Gheorghe sunt de parere ca in acest moment delicat din existenta lui Dinamo omul ideal pentru postul de antrenor ar fi Chirila.

“Omul asta n-a avut sansa, cu toate ca a facut atatea pentru Dinamo. Ar trebui sa vina si randul lui, tinand cont ca au antrenat atatia pe Dinamo”, a spus Marica la Pro Arena.

Fostul international mai crede ca Ionut Chirila ar fi capabil sa aduca si bani de acasa numai ca sa o antreneze pe Dinamo.

“Nu doar ca ar trebui si ar putea, dar chiar ar merita acest lucru”, mai spune Marica.

Acesta admite ca in acest moment situatia lui Dinamo e una delicata dupa retrogradarea in Liga 2.

“Cei de acolo nu-si permit sa aduca un antrenor. Nici ei nu stiu ce va fi”, concluzioneaza Marica.

Dinamo a fost obligata sa-si schimbe numele in “SC Dinamo” si acum pe langa retrogradare se confrunta si cu o problema noua legata de identitate.

In peisaj mai sunt alte doua echipe care se revendica de la “adevarata Dinamo”. Este vorba de CS Dinamo, echipa nou-promovata in Liga 3, si ACS FC Dinamo din Liga 4, formatie detinuta de Nicolae Badea.Ionut Chirila, omul propus la carma lui Dinamo: “Ar aduce si bani de acasa”