Dinamo

Ionel Gane vrea Cupa Romaniei cu Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Antrenorul lui Dinamo tinteste sus in actualul sezon si vrea un trofeu cu formatia din Stefan cel Mare.

Dinamo este calificata in sferturile de finala din Cupa Romaniei, dupa ce a eliminat-o in optimi pe FCSB, castigatoarea trofeului in 2020.

"Ne-am propus să cucerim Cupa României și pentru asta trebuie să jucăm cu și mai multă încredere. Apoi, mi-aș dori o stabilitate a clubului din punct de vedere administrativ", a declarat Ionel Gane intr-un interviu acordat LPF.

Acesta a mai spus ca-i place sa lucreze sub presiune si a laudat eforturile facute de suporterii din programul DDB.

"Mi-e îmi place această presiune, am simțit-o permanent la toate echipele la care am jucat.  Suporterii lui Dinamo transmit o presiune pozitivă. Permanent. Avem nevoie de energia suporterilor, ne hrănim cu ea. Ceea ce fac ei acum și ceea ce ne trasmit e minunat. Sunt fericit că sunt în aceste zile aici, trăiesc ceva unic, ceva ce nu credeam dacă mi se povestea. Eu și staff-ul tehnic le mulțumim celor de la DDB pentru toată implicare lor", a transmis antrenorul Gane.

Dinamo o intalneste pe Dunarea Calarasi, echipa de Liga 2, pentru un loc in semifinalele Cupei Romaniei. Meciul are loc pe 4 martie (programul complet aici).

Dinamo a castigat de 13 ori in istorie Cupa Romaniei, iar ultima oara trofeul a ajuns in Stefan cel Mare in sezonul 2011/2012 dupa o finala castigata cu Rapid, scor 1-0.



Ionel Gane vrea Cupa Romaniei cu Dinamo