Dinamo

Ioan Andone s-a despartit de Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cele doua infrangeri consecutive de la reluarea campionatului au reprezentat picaturile care au umplut paharul si asa destul de agitat al relatiei dintre Ioan Andone si conducerea lui Dinamo.

Experimentatul tehnician s-a despartit, marti seara, de echipa din Stefan cel Mare dupa o discutie de mai multe ore cu Ionut Negoita si Adrian Mutu.

Mare favorit sa o preia pe Dinamo este in acest moment fostul international Cosmin Contra, antrenor pentru care Mutu a facut lobby inca de la instalarea sa in functia de manager general.

"Daca postul e vacant, Dinamo sa ma sune, vom discuta si ne vom intelege", a spus Contra intr-o interventie la Digi Sport.

Liber de orice angajament dupa ce a fost pus pe liber in toamna anului trecut de Alcorcon, Contra spune ca se inhama la dificila sarcina de a o duce pe Dinamo in playoff.

"As prelua Dinamo acum, cu trei etape inaintea finalului de sezon regulat, pentru ca mai sunt sanse la playoff. Depinde ce vor cei de acolo. Nu as merge daca echipa ajunge in playout, decat daca obiectivele sunt castigarea Cupei Romaniei sau a Cupei Ligii", a mai spus Contra.

 



Ioan Andone s-a despartit de Dinamo