Dinamo

Haos la Dinamo. Contra vrea sa plece, jucatorii ameninta si ei cu rezilierea contractelor

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo merge din rau in mai rau si antrenorul Cosmin Contra a spus, luni, ca vrea sa ajunga la o intelegere pentru despartirea pe cale amiabila.

“Am avut o discuţie cu cei din conducerea clubului şi în principiu ambele părţi ne dorim această despărţire şi acum trebuie să ajungem la o înţelegere. Suntem în negocieri să ajungem la o înţelegere să ne despărţim pe cale amiabilă”, a declarat Cosmin Contra la Digisport.

Acesta mai spune ca va conduce in continuare antrenamentele lui Dinamo pana la momentul despartirii oficiale.

“Am condus antrenamentul de astăzi, voi pregăti şi conduce şi antrenamentul de mâine, îmi voi face treaba ca până acum, superprofesionist. Vreau să pregătesc foarte bine meciul de vineri, cu Voluntariul”, a spus Contra.

Fostul selectioner al nationalei Romaniei a dezmintit si informatia potrivit careia ar fi incasat 200.000 de euro in momentul semnarii contractului cu Dinamo.

“In momentul de faţă, după trei luni de muncă şi după toate problemele din cadrul echipei nu am primit nici măcar un euro. Am plătit 7.000 de euro avans şase luni la un apartament, dacă mă voi despărţi de Dinamo aceşti bani îi voi pierde, pentru că voi pleca înainte de termen”, a dezvaluit Cosmin Contra.

Contra mai spune ca se simte folosit si ca spaniolii care au ajuns la Dinamo nu sunt de incredere.

In plus, Contra mai spune ca jucatorii adusi la echipa cauta sa paraseasca grabnic Stefan cel Mare.

“De vreo două săptămâni jucătorii vorbesc cu agenţii lor şi vor să plece de la Dinamo. De două săptămâni tensiunile au crescut foarte mult, s-au întâmplat lururi care pe mine m-au făcut să doresc să renunţ.

Contra mai spune ca de la promisiunea ca va avea un buget de 10 milioane de euro in primul an s-a ajuns ca Dinamo sa supravietuiasca de la o zi la alta.

“În ultimele trei luni de zile am supravieţuit cu banii din drepturile de televiziune. Ne-am împrumutat pentru a face deplasări. În momentul de faţă, Dinamo se împrumută pentru a plăti viaţa de zi cu zi de la echipă”, declara Contra.



Haos la Dinamo. Contra vrea sa plece, jucatorii ameninta si ei cu rezilierea contractelor