Dinamo

Gigi Multescu, surprins de plecarea lui Nica

Antrenorul lui Dinamo pierde doi titulari dintr-un foc, dar spune ca in cazul lui Constantin Nica este surprins de transferul acestuia in Italia la Atalanta Bergamo.

“Cei doi jucatori merg intr-un fotbal mai bun. Trebuie sa creasca si ei, sa castigam si noi. La inlocuirea lui Alexe vor fi probleme, pentru ca era un jucator decisiv. Il avem doar pe Thomas. In locul lui Nica ii mai avem pe Foi si Rus, deci nu ar fi asa mare problema”, a spus Multescu la Dolce Sport.

Tehnicianul dinamovist nu si-a putut ascunde surprinderea fata de transferul lui Nica, un jucator foarte tanar despre care considera ca ar fi trebuit sa mai ramana in Liga 1.

“Plecarea lui Nica nu era in plan, dar a crescut si el in campionat. Este un jucator tanar si ma gandeam sa mai ramana, dar daca a fost o oferta tentanta...Nu ma asteptam la jucatorii acestia tineri. Poate au fost vazuti si in Anglia. Eu spun ca este o mandrie ca Dinamo transfera in Serie A”, a mai spus Multescu.

Constantin Anghelache, presedintele clubului Dinamo, a declarat, luni, ca in urmatoarele zile lotul formatiei din Stefan cel Mare va fi completat cu doi atacanti, pe care Multescu ii asteapta cu nerabdare dupa 1-1 cu anonimii de la Ayr United.

“As fi vrut sa vina ieri cei doi jucatori de care se vorbeste pentru ca trebuie sa-i pregatim, sa punem la punct relatiile de joc. E o nebunie, dar e frumoasa. Asta este, n-ai ce face”, a mai comentat Gigi Multescu.



Gigi Multescu, surprins de plecarea lui Nica