Dinamo

Gane acuza terenul greu din Stefan cel Mare si-l ataca pe Cortacero

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo a fost invinsa de Chindia, cu 1-0, la capatul unui meci disputat pe un teren aproape complet inghetat, la -4 grade Celsius.

"A fost nu teren inghetat si a fost destul de greu. Baietii s-au temut pentru integritatea lor. Trebuie sa vad ce s-a intamplat. Daca terenul are instalatie (n.r. - pentru incalzire), ar trebui sa i se dea drumul. Se pot accidenta jucatorii", a spus Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, dupa meciul din Stefan cel Mare.

Acesta a continuat sa sublinieze problemele existene la nivelul clubului.

"Nu avem stabilitate si e greu sa aduci jucatori. Nu au intrat banii, numai vorbe. Din august acest om n-a adus niciun leu. Singurul sprijin este DDB, care fac eforturi sa nu mai plece jucatori", a mai spus Gane cu referire la spaniolul Pablo Cortacero.

Gane declara in continuare ca nu are de gand sa renunte.

"Incercam sa ramanem aici cat mai mult posibil. In acest moment ma preocupa faptul ca n-as vrea sa mai plece jucatori importanti", a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Golul marcat de Berisha in minutul 65 a facut diferenta, sambata seara, in favoarea Chindiei Targoviste.Gane acuza terenul greu din Stefan cel Mare si-l ataca pe Cortacero