Dinamo

Fost oficial de la Dinamo, găsit spânzurat

Sursă foto: Romania TV

Vasiel Turcu, unul dintre cei mai cunoscuti fost actionari de la Dinamo, a fost găsit spânzurat la el acasă.

Din primele informații, Turcu ar fi fost găsit spânzurat cu un cordon în casa familială, în jurul orelor 10 ale zilei de miercuri, 1 Martie. Soția sa l-a descoperit și i-a tăiat ștreangul de la gât. Acasă se mai afla și fiul fostului dinamovist.

Vasile Turcu fost dus de urgență la spital, iar acum se află în stare critică, în comă, unele surse afirmând că ar fi decedat. 

Familia afirmă că nu Vasile Turcu nu avea gânduri de sinucidere, dar miercuri dimineata ar fi fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA)

Familia ar mai susține că Turcu ar fi lăsat și un bilet de adio, fără a se cunoaște pe moment ce conținea acesta.

Cel mai celebru caz de sinucidere din România a fost până acum cel al fostului om de afaceri Vasile Erbașu. Acesta a fost găsit mort în piscina casei sale din Snagov, cu multiple fracturi. O parte a presei de atunci s-a chinuit mult să explice cum s-ar fi putut arunca Erbașu direct în cap în piscina goală, dar varianta sinuciderii a rămas cea oficială până în ziua de astăzi, deși asupra acelei morți au planat și încă planează multe semne de întrebare, la fel ca și în cazul celei a lui fostului director de la ziarul Adevărul, Dumitru Tinu.



Fost oficial de la Dinamo, găsit spânzurat