Dinamo

Flavius Stoican, prezentat oficial la Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Dinamo l-a prezentat oficial, miercuri, pe noul antrenor al echipei. Alaturi de Flavius Stoican a mai fost prezentat si noul manager, Florin Raducioiu.

"Sper sa fie un nou inceput cu lucruri bune. Nu o sa fie usor, cu siguranta, dar cu atat mai mare va fi bucuria daca vom reusi. Diferenta de valoare nu este mare fata de contracandidatele noastre. Printr-o schimbare de spirit, prin entuziasm in randul jucatorilor, vom avea bucurii dupa meciurile pe care le vom disputa. Cred ca ne sta la indemana, noua, staff-ului tehnic si jucatorilor”, a declarat Flavius Stoican.

“Trebuie sa evaluam corect lotul actual de jucatori, sunt 38. Am facut o lista, am vorbit cu domnul presedinte si cu Radu si ramane de vazut in ce conditii ne vom desparti de unii dintre ei.Sunt cativa jucatori in atentia noastra, dar nu este corect sa dau nume.

“Sorescu, Matei si Filip vor ramane. Am vorbit cu Steliano Filip si mi-a spus ca isi doreste sa continue la Dinamo si imi pun bazele in acest baiat. Daca ii cer sa joace portar, trebuie sa joace. Am inteles ca Andrei Radu are dorinta de a rezilia cu Dinamo, dar este doar la stadiul de discutie. Razvan Popa va fi in lotul nostru, voi lua o decziie dupa ce voi discuta despre dorinta lui si dupa ce il voi evalua”, a declarat Flavius Stoican.

Dinamo a incheiat anul 2021 in penultima pozitie a Ligii 1.

Flavius Stoican l-a inlocuit pe Mircea Rednic dupa ultima etapa a anului.



Flavius Stoican, prezentat oficial la Dinamo