Dinamo

Fiul lui Rivaldo la Dinamo

Antrenorul Ioan Andone a anuntat ca-l asteapta pe Rivaldinho la Dinamo, nimeni altul decat fiul fostului international brazilian Rivaldo, jucator care a cunoscut gloria la FC Barcelona.

Rivaldinho a ajuns luni noapte in Romania si marti dimineata a efectuat vizita medicala urmand a semna contractul cu Dinamo.

"Tata si Mutu mi-au spus sa vin la Dinamo. Este un club mare, care a jucat in Europa si are 18 titluri. Imi place sa joc varf sau in spatele varfului, dar cel mai bine ma simt numar 9", a declarat Rivaldinho.

"O să vedem dacă se va impune la noi. El are calitate, avem nevoie de astfel de fotbalişti, dar depinde cum se integrează şi cât de repede. Eu îl văd jucând împreună cu Nemec, dar nu ştiu cât de repede", a spus Andone luni seara la Digi Sport.

In varsta de 21 ani, RIvaldinho a fost ultima oara legitimat la Internacional Porto Alegre si pentru el ar fi pa doua experienta in Europa. In 2015 a jucat un meci pentru Boavista Porto.

In alta ordine de idei, antrenorul lui Dinamo a mai anuntat transferul a doi mijlocasi in zilele urmatoare.

"Sunt foarte buni amândoi, jucatori de mare calitate. Vin săptămâna asta şi cea care vine. Unul e aproape înţeles sută la sută şi nu mai există nimic de discutat. cu celălalt mai sunt mici detalii la contract", a mai spus Andone.



Fiul lui Rivaldo la Dinamo