Dinamo

Dusan Uhrin vrea cu Dinamo in cupele europene

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

In pericol sa rateze intrarea in playoff pentru al treilea sezon consecutiv, Dinamo are in continuare sanse de a evolua in sezonul viitor al cupelor europene.

Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr. anunta in pauza competitionala ca acesta este obiectivul lui Dinamo in a doua parte a sezonului si toate sperantele se leaga de Cupa Romaniei.

“In ciuda situației nu foarte bune din campionat, avem șansa de a ajunge în cupele europene câștigând Cupa României. Suntem în "sferturi", vom încerca să cucerim trofeul. Eu cred că sunt șanse mari să luăm Cupa și vrem să le oferim suporterilor acest trofeu în 2020”, a declarat antrenorul dinamovist intr-un interviu pentru gsp.ro

Dinamo n-a mai castigat Cupa Romaniei din 2012, iar ultima finala a fost pierduta in 2016 cu CFR Cluj pe Arena Nationala, dupa ce “cainii” au avut 2-0 la pauza.

Ultima oara Dinamo a jucat in cupele europene cu Athletic Bilbao, in sezonul 2017/18, antrenor la momentul respectiv fiind Cosmin Contra in dubla pentru turul trei preliminar al Europa League.



Dusan Uhrin vrea cu Dinamo in cupele europene